Ett helt nytt jackpottkoncept online

Progressiva jackpottar på spelautomater är omåttligt populära att spela på. Om du är en av alla som gillar dessa ska du prova på Red Tiger daily drop. Det finns totalt tre stycken jackpottar i det här konceptet. En jackpott måste släppas varje timme och en av dem måste släppas varje dag.

Det är aldrig så att någon av dem inte vinns innan timern går ut. Ju närmare det är att tiden håller på att ta slut, desto större är chansen att någon vinner. Jackpottarna blir större ju fler spelare som spelar.

Den tredje och sista jackpotten är en super jackpott som egentligen inte har någon tidsbegränsning alls. Det är även där du kan vinna de riktigt stora vinsterna. Rent teoretiskt så kan den bli hur stor som helst, eftersom det är slumpen som avgör när någon vinner den.

Spela progressiva jackpottar om du vill ha chans på de största vinsterna

En anledning till att progressiva jackpottar har blivit så populärt är att spelaren har en möjlighet, om än liten, att vinna riktigt mycket pengar. Med mycket tur har du chans att vinna så pass mycket att du aldrig behöver jobba igen. Det är något som lockar väldigt många att spela på just progressiva jackpottar.